Surujen yö - Hyvää matkaa sateenkaarelle pieni Tinker Bell - olit niin kovin rakas.

 Ei mene asiat maailmassa aina niinkuin toivoo ja haluaa... Pienen Tinker Bellin tilanne kärjistyi tiistai iltana. Se alkoi olla jotenkin huonovointisen oloinen, eläinlääkärin kanssa juteltiin tilanteesta, mutta koska se joi ja oli sisarusten kanssa välillä aktiivinenkin, niin ei suurempaa hätää ollut, etenkään kun päivystysaikaan ei kuitenkaan sen kummempia tutkimuksia edes tehdä. Eläinlääkärin toiveesta tiistaina olimme päivällä käyneet toisella eläinlääkärillä kuunteluttamassa sydäntä, myöskään hän ei saanut selvää tilanteesta ja hän myös suositteli sydänultran tekoa. Olimme jo saaneet lähes varman lupauksen, että tänään keskiviikkona pääsemme pennun kanssa sydänultraan Jyväskylään.

Yöllä puoli kahden aikaan pentu alkoi vaikertaa, ja oli selvästi kipeä. Päätimme samantien lähteä päivystykseen sen kanssa, emme kuitenkaan päässeet pennun kanssa edes pihasta pois, kun se kuoli Pirjon syliin. 😭😭😭

Aivan käsittämättömän surullinen tilanne, valtava shokki. Pieni lohtu oli, että sen selvästi kivulias hetki oli todella lyhyt, alle 15 minuuttia.  Ja sai lähteä rakkaassa sylissä. 

Pieni reipas "Helinäkeiju", Terese, Valo... rakkaalla lapsella on monta nimeä... nyt voit juosta kivuttomana pitkin sateenkaarisiltaa, kohti koirien maata 💓💔💓💔 Meillä kaikilla on vielä kova ikävä. 


Illalla katselin auringonlaskua, otin kuvankin... miten upea se olikaan... ja mietin että toivottavasti huominen tutkimus tuo hyviä uutisia. En tiennyt vielä siinä kohden, että yhteinen aika oli loppumassa. 


Toivottavasti saamme Evirasta selitystä mikä hänelle tuli, asia tuntuu niin käsittämättömälle. Myös Tinker Belliä odottaneelle perheelle lähetämme valtavasti voimia suruun. 💓


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kauppakeskuksella

Neljä jäljellä

4-viikkois poseeraukset