Kauppakeskuksella

 Kaksi pentua on enää jäljellä, Thelma (oranssi) joka lähtee tiistaina uuteen kotiin sekä kotiin Lilyn kaveriksi jäävä "Rise".

Käytiin tänään tämän parivaljakon kanssa sunnuntaiajelulla kaupungissa. Menomatkalla Thelma alkuun availi hiukan ääntään, ei onneksi jaksanut laulaa koko matkaa vaan kohta molemmat nukkuivat tyynesti. Huoltoasemakäynnin (tankkauksen hajujen) jälkeen Thelmalle tuli hiukan huono olo  ja aamun ruoka teki hissin, ja kohta velipoika seurasi esimerkkiä. No, eipä mitään, ekan marketin pihassa siivottiin sotkut ja ulkoiltiin hetken aikaa kun Pirjo kävi kaupassa... Siirryttiin sitten matkuksen kauppakeskukseen ja olipa kiva ylläri tavata siellä velipoika Jero 😍🥰 joka hänkin oli tullut tutustumaan uusiin paikkoihin. Jero vaikuttikin jo viikon kaupunkilaiskoiran kokemuksella vanhalta tekijältä kun nämä maalaiskoirat ihmettelivät kaikkea. Vaikka hirmu reippaana liikkuivat nämä maalaisetkin ekaa kertaa ihmishulinassa. 

Ensin treffattiin yllättäen Jero-veli


 

Sitten kierreltiin reippaana kauppakeskuksessa, käytiin mm. Voltissa, Mustissa&Mirrissä ja Hööksillä.

Vielä odoteltiin autossa hetki vesipullon hakua ennen kotimatkaa.

Kauppakeskuskäynnin jälkeen pennut olikin niin väsyneitä, että kotimatka sujui uneten mailla. Ja voi mikä riemu oli puolin ja toisin Lily mamman odotellessa portilla seikkailijoita kotiin.

Toki sitten tästä kaksikosta vielä 8 viikon posekuvat: 

"Rise" vielä lainausmerkeissä...kun kutsumanimi on vielä hiukan auki


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailma laajenee

4-viikkois poseeraukset

Monenlaista puuhaa..