Sirut, eläinlääkärin tarkki ja rekisteröinti

 Viimeinen yhteinen viikko pentusilla meneillään, ainakin siis koko porukalla. Ensi viikosta alkaen pennut alkavat pikkuhiljaa lähteä uusiin koteihin. 

Eilen oli suuri päivä, sirutus ja eläinlääkärin tarkastus. Kaikki saivat oman id-tunnuksen, eli sirun. Pääosin terveystarkastus sujui hyvin, virkeitä, terveitä hyväkuntoisia pentuja, mutta sitten tuli myös pienoinen shokki, Keltaisella tytöllä eli "Tinker Bellillä" ei sydänäänten kuuntelu onnistunut jostain syystä ja nyt onkin kova huoli mistä on kyse. Työn alla on päästä mahdollisimman nopeasti sydänultraan. Näin lomakaudella ja kun kyse on 6-viikkoisesta pennusta ei ole ollut aivan helppoa löytää sydänultrauksia tekevää lääkäriä, joka tekee ultrauksia myös näin pienille pennuille. Huomenna toivottavasti olemme asian suhteen viisaampia. 

Pojista vasta yhdellä on molemmat pallit laskeutuneet, kolmella muulla 1 ja yhdellä ei kumpikaan. Kovasti pidämme peukkuja, että tilanne paranee niidenkin suhteen. Mutta täytyy sanoa, että kovin pienelle ongelmalle tuntuu sen huolen rinnalla mikä on Tinker Bellin kohdalla ❤ Toivottavasti myös sen kohdalla selviämme säikähdyksellä 🥰




Ja koska eilen saimme siruasiat kuntoon ja nykytekniikka on ihmeellistä, niin pentuset löytyvät jo SKL:n koiranetistä 🥰 ja itseasiassa, kun showlinkin toimisto on lähellä, kipaisin hakemaan jo rekisterikirjatkin kotiin. 


Siellä ne jo näkyy 😊


Rekkarit haettu


Todellakaan en meinannut maistella varpaita!


Mutta minäpä puren 😆

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailma laajenee

4-viikkois poseeraukset

Kauppakeskuksella