Söpöstelyä

 Käyn pentujen tykönä lähes päivittäin, eikä kyllä meinaisi MILLÄÄN malttaa lähteä pentulaatikolta pienten "jääkarhujen" luota pois 🥰. 

Toimin myös "pyykkimummona" kun hoidan pyykkirumbaa, eli käytän pentulaatikon pohjalla olevat peitot kotonani pesussa. Välillä tuntuu että kone nitisee kummasti...ettei vaan ala olla joka suutin täynnä karvaa. 

Pennuilla silmien avautumisen lisäksi myös korvat on alkaneet avautua ja mm. kun yksi pennuista ulvoi niin kaverit yhtyi kuoroon. Vielä se kuulosti niin söpölle😅.. voi tosin olla ettei kenneltytöstä kuulosta yhtään söpölle jos alkavat yöllä toisiaan kutsua 🙈🙉 

Maitobaarissa on todella ahdasta, taistelu drinkeistä käy kuumana. Kaikki ovat muuten jo jokin aika sitten tuplanneet syntymäpainot. 


Yritin kyllä videonkin tähän liittää maitobaarin tunnelmista, mutta mihin lie bittiavaruuteen katosi. 🤔

Ehkä pitäydyn sitten vaan unikuvissa.







Ja koska punnituksen ja biosensortemppujen ajan Lily usein hakee huomiotani ja yrittää kiivetä syliini, niin sen julma kohtalo oli joutua portin taakse hetkeksi odottelemaan. 


Sääliä kerjäävä katse ei kyllä johdu siitä että pentujen luo olisi hirveä kiire, vaan ennemminkin siitä pettymyksestä että huomioin PENTUJA enkä anna kaikkea huomiota niiden äidille. 

Lily kyllä hoitaa pentuja hienosti, mutta selvästi jo lähtee välillä mielellään omalle pedilleen rentoutumaan ja nukkumaan rauhassa ilman suurta kakaralaumaa. Kukapa äiti ei joskus tahtoisi hiukan omaa aikaa. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailma laajenee

4-viikkois poseeraukset

Kauppakeskuksella