Olipa ällöä t.Pennelit

Niin koitti kahden viikon ikä ja eka matokuuri tuli ajankohtaiseksi. Jos on ollut yleensä Canex-tahnallakin homma kohtuullisen sotkuista, niin nyt kun sitä ei tahdo mistään saada toimitus-(tms)vaikeuksien vuoksi, niin tilalle otin uuden tuttavuuden Welpen- matolääkkeen. Ei maistunut pennnuille se yhtään sen paremmin kuin Canexkaan. Lisäksi se oli nestettä, niin senhän saikin sitten kivasti purskuteltua pihalle...ja vaaleanpunaisen värinsä ansiosta pennuilla oli sitten kivat pusuhuulet. 😂 Lähes kaikki puistattelivat matolääkkeen kanssa ihan huolella, ja vielä kun pääsivät takaisin pesään, niin moni puistatteli vielä sielläkin.

jahas, mistäs tää nyt sitten on....?

Kunnon pusuhuulet 😂


no hyi hele.....



 

Kynsiä piti jälleen leikata, ne kyllä kasvaa niin valtavan nopeasti. Ja kaikilla on  silmät auki ja muutamien kohdalla vaikuttaa sille, että alkaa korvatkin aueta, jonkin verran jo reagoivat ääniin. Tyypit taapertaa pentulaatikossa jo ihan jaloillaan joten kohtapuoleen aletaan laajentamaan pentujen aluetta.

Kaukaa viisaana kuitenkin ennen madotusta otimme kahden viikon pose-kuvat, sillä madotuksen jälkeen meillä olikin pieni vaaleanpunaisten paimenkoirien pesue.... Jännitysmomentin kuvauksiin toi se ettei kameran akun laturi toiminut ja  piti ottaa mahdollisimman säästeliäästi kuvia, että saisimme kaikista edes jonkinlaisen kuvan ennenkuin akku loppui (akussa ei nimittäin ollut enää kuin 2 tolppaa ennen kuvien ottoa) ... ja nippanappa kaikista tuli edes jónkinlainen kuva.

Ja ensin pojat: 

Musta

Sininen

Turkoosi

Valkoinen

Vihreä

 Ja sitten tytöt: 

Harmaa

Keltainen

Lila

Oranssi

Punainen


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailma laajenee

4-viikkois poseeraukset

Kauppakeskuksella